Canapele si pisici

canapele si pisiciMaterialele folosite la tapitarea canapelelor si fotoliilor sunt de cele mai multe ori stofa, imitaita de piele si pielea naturala.
Stofa are avantajul ca este mai confortabila si rezista mai mult in timp. La dezavantaje trecem murdarirea si atragerea prafului.
Imitatia de piele are la plusuri faptul ca se poate curata usor in cazul in care se murdareste sau se varsa ceva pe tapiterie. La minusuri, cel mai important este durata de viata relativ scurta, cam 2 - 4 ani dupa care incepe sa se deterioreze.
La pielea naturala, la pozitive trecem eleganta si rezistenta mai mare fata de imitatie, iar la negative, faptul ca este destul de scumpa.

Pe langa problemele obisnuite care apar in functie de materialele folosite la tapitarea canapelelor si fotoliilor dvs, un mare aport la necesitatea apelarii la un tapiter pentru reconditionarea mobilierului il au si animalele de companie.
Am facut o selectie cu cateva ipostaze in care apar o parte din "prietenii" mei si "operele" lor ce dau bataie de cap proprietarilor.
Vedeti cateva din acestea in video-ul urmator.Mai multe clipuri puteti vedea in sectiunea Youtube.

Materialele folosite la tapitarea canapelelor si fotoliilor sunt de cele mai multe ori stofa, imitaita de piele si pielea naturala. Stofa are avantajul ca este mai confortabila si rezista mai mult...

Puteti vedea in clipurile urmatoare cateva din lucrarile de retapitare canapele, fotolii, coltare si paturi pe care le-am executat de-alungul timpului.Sunt prezentate canapelele asa cum au fost...

La aceasta lucrare a fost vorba de inlocuirea tapiteriei unui pat de mijloc ce avea imbracamintea originala din stofa, material care s-a murdarit in timp.Decizia clientului a fost sa schimbam vechea...


Anunturi