retapitare canapele stofa 02
In acest video sunt prezentate alte lucrari de retapitare canapele cu stofa.
La prima lucrare este vorba de o canapea si un fotoliu ce au fost initial imbracate cu imitatie de piele care s-a deteriorat foarte rau.
S-a ales o stofa inchisa la culoare cu model floral brodat pe ea. Inlocuirea s-a facut respectand modelul initial al canapelei. La fel s-a procedat si la fotoliu.
Rezultatul a fost deosebit de apreciat de catre clienta.

La a doua lucrare este vorba de o canapea de trei locuri ce a fost initial imbracata in imitatie de piele. Ca in majoritatea cazurilor in care tapiteria este din vinilin, problemele au aparut la sezut, in zona cusaturilor.
S-a ales varianta schimbarii materialului cu unul textil. Rezultatul se poate observa urmarind clipul urmator.

La a trei lucrare de retapitare prezentata aici este vorba de o canapea de doua locuri din stofa galbena ce a fost imbracata cu un alt material textil, de culoare rosie.
Marea provocare a acestei lucrari nu a fost retapitarea in sine ci aplicarea cuielor ornamentale de pe margine. Numarul lor impresionant a facut ca durata lucrarii sa fie destul de mare insa rezultatul este cel pe care il puteti vedea si dvs.Mai multe clipuri puteti vedea in sectiunea Youtube.


Publicitate

Acest pat a fost imbracat initial cu imitatie de piele care in timp s-a deteriorat. A inceput sa se cojeasca si sa se imprastie peste tot prin dormitor. Alegerea clientei a fost ca aceasta imitatie...

Cateva imagini cu lucrarile ce au constat in retapitarea unor canapele si fotolii cu stofa. Stofa originala a fost inlocuita cu alta noua, rezultand niste canapele practic noi. In video de mai jos a...

In acest video sunt prezentate alte lucrari de retapitare canapele cu stofa. La prima lucrare este vorba de o canapea si un fotoliu ce au fost initial imbracate cu imitatie de piele care s-a...