Coltare living Dedeman - Fotolii si canapele extensibile


Cauți o canapea nouă? Aceasta trebuie să fie rezistenta, pentru că nu cumperi o canapea Dedeman în fiecare an. Prin urmare, este important ca noua ta canapea să fie perfectă și să corespundă așteptărilor tale.
Cum să alegi o canapea „potrivită”?
Acest lucru depinde de bugetul dvs., de situația familiei (copii și/sau animale de companie), de preferința dvs. pentru material și de modul în care noua canapea va fi integrată în decorul actual. Suntem aici pentru a vă asista pas cu pas în luarea deciziei de a alege o canapea nouă care vi se potrivește!

Anunturi


Sfaturi pentru achizitia unei canepele extensibile Dedeman


Măsurați dimensiunea camerei și a mobilierului existent

canapea extensibila Dedeman
Asigurați-vă că măsurați exact dimensiunile camerei dvs., mobilierul existent înainte de a merge la magazin pentru a vedea canapele noi.
Crearea unei atmosfere calme este foarte importanta. Prea multe accesorii îngrămădite într-o cameră te vor face să te simți agitata și neliniștită. Optează în schimb pentru o singură piesă de mobilier expresivă in loc de mai multe elemente mici. Luati în considerare culorile mobilierului existent și a camerei atunci când vă gândiți să alegeți canapele moderne.
O canapea cu picioare ceva mai inalte arată mai puțin „grea”, mai ales când canapeaua este plasată în fața ferestrei și când lumina soarelui se revarsa asupre ei. Chiar și o canapea extensibila Dedeman de colț cu forme generoase poate produce într-o încăpere relativ mică o senzație spatiu.


Verificați calitatea cadrului canapelei

Miscati canapeaua sau șezlongul cu două mâini și vedeți dacă întregul cadru este solid. Ar trebui sa fie rigid, sa nu se miste din imbinari. Un cadru solid ar trebui sa fie fixat in capse de tamplarie iar partile de lemn sa fie imbinate bine si fixate si cu aracet, nu doar in capse. Este mai greu de observat acest lucru in magazin, dar daca structura canapelei Dedeman este solida atunci nu ar trebui sa aiba "jocuri".
Dacă este posibil, desfacetiți un colț de pânză sub fundul canapelei și verificați dacă există putregai, insecte, etc.


Verificați calitatea pernelor

În zilele noastre, canapelele "premium" folosesc chingi elastice și arcuri pentru structura de dedesubt a canapelei. Ar trebui să vedeți, de asemenea, mai multe straturi din spume elastice, poliester și spume ușoare. Acest tip de pernă va asigura super confort cu cea mai bună rezistență. Spatele și partea inferioară a canapelelor de gama medie sunt de obicei realizate din plăci si fibre cu straturi de spumă de densitate medie și vată de poliester. Când stați pe aceste canapele, veți simți perna puțin tare, cu mai puțină rezistență.


Verificați materialele și cusaturile unei canapele Dedeman extensibile

Canapele din piele vin cu doua tipuri, piele naturala integrala si combinatie de piele naturala cu imitatie de piele.
Unele coltare de living Dedeman din piele naturala consumă de obicei piei de la 5 până la 10 vite, așa că este foarte scumpe, dar ofera cea mai bună rezistență și senzație la atingere.
Mai exista un alt tip de canapea coltar de living, o combinatie de piele naturala cu imitatie de piele. Se foloseste piele naturala in zonele de contact, în timp ce spatele canapelei si părțile laterale vor fi acoperite cu piele ecologica, PVC. Astfel costul este redus pentru a o face mai accesibilă, dar cu unele compromisuri la calitate.

Pielea pentru o canapea Dedeman poate proveni de la vacă sau bivol. Din alte perspective, există trei tipuri de piele:
  • Top grain - piele cu granulație superioară
  • Split - al doilea strat de piele sub granulație superioară
  • Bond leather - piele regenerata sau lipita
"Top grain" este cel mai durabil tip de piele folosit pentru canapele, deoarece păstrează bine culoarea, pielea este mai rezistentă mecanic și are un aspect bogat, de înaltă calitate, cu o bună permeabilitate la aer.
Pielea "Split" este stratul interior al unei piei care a fost despicată în două bucăți și este inferioară pielii cu granulație superioară.
S-ar putea să fi auzit și de piele lipită - "Bonded leather". Dar acesta este un termen înșelător, deoarece pielea lipită nu este piele naturală, este un amestec de fibre de piele lipite intre ele sa dea o suprafata uniforma. Este echivalentul "PAL"-ului de mobila. Are aspect de lemn dar este din aschii, nu este lemnul in structura lui naturala. Unii comercianți de mobilă își clasifică mobila din piele reconstituită ca si canapele din piele naturală, care nu este etic și corect.

Când inspectați o canapea din piele, trebuie să simțiți dacă pielea este moale sau rigidă. Când ciupiți pielea de bună calitate, ridurile ar trebui dispara după ce o eliberați, în loc să rămână pe loc.
Când cumpărați canapele din material textil, ar fi bine ca husele pentru sezutul și spatarul canapelei să fie detașabile, astfel încât să le puteți schimba pentru a le curăța. Țesătura canapelei ar trebui să fie relativ groasă. O țesătură de înaltă calitate trebuie să poată suporta frecare mecanică ridicata și cântărește de obicei 300 de grame pe metru pătrat.
Unele țesături de canapea de lux sunt prelucrate pentru a fi antistatice, rezistente la murdărie, rezistente la flacără. De asemenea, trebuie să verificați dacă coaserea este fină, dreaptă și netedă.

Inspectați buretii pernelor

Pentru canapelele moderne, perna de șezut de ultimă generație are o densitate de 30 kg pe metru cub cu spumă și burete cu elasticitate ridicată. Pentru partea din spate, perna ar trebui să aibă o densitate mai mare de 25 kg pe metru cub cu spumă elastică mare. Pentru a oferi o senzație și un confort mai bun, producătorii de canapele extensibile Dedeman fac pernele mai moi sau mai rigide, în funcție de nevoile și preferințele clienților. Uneori sunt folosite arcuri metalice pentru o elasticitate mai mare și un scop anti-îmbătrânire.
Ca reguli de bază, atunci când stai pe o pernă de canapea, aceasta nu trebuie să se scufunde sau să se lase mai mult de 10 cm.
coltar living Dedeman

Publicitate