Tapițerie canapele

Reparatii tapiterie Bucuresti
Canapele piele si stofa, fotolii, coltare, scaune


Cateodata se intampla sa aveti nevoie de un serviciu de tapiterie pentru canapeaua din piele sau stofa a dumneavoastra si nu stiti la cine sa apelati.
Centrele de tapiterie din Bucuresti s-au inchis demult, mesterii tapiteri care lucrau acolo au imbatranit si s-au retras la pensie si nu aveti idee unde ati putea retapita mobila din sufragerie.
Daca ati ajuns la aceasta pagina insemna ca ati gasit raspunsul si posibila rezolvare a problemelor de tapiterie ale canapelei.

tapiterie canapele

De unde stiti cum lucreaza un tapiter din Bucuresti?

Increderea in munca unui om pe care nu-l cunosti nu poate fi mare, este ca un fel de risc pe care sunteti pe cale sa vi-l asumati.
  • Daca tapiterul nu lucreaza bine?
  • Daca nu vor iesi bine canapelele si fotoliile?
  • Daca nu mai stie sa le faca la loc? (canapelele, dupa demontare) - Asta este o marturisire pe care am primit-o de cateva ori dupa ce am terminat retapitarea.
  • Oare mai ies la fel cum erau inainte?
Acestea sunt intrebari legitime, pe care si le pune fiecare om cand apeleaza la un tapiter pe care nu il cunoaste.
Pentru a risipi putin din indoielile pe care le aveti va propun urmarirea sectiunii de lucrari realizate.
Anunturi


retapitare canapele
Aici veti vedea cateva lucrari din Bucuresti - retapitare canapele pe care le-am facut la diversi clienti, fiecare dintre acestia declarandu-se multumiti si incantati de calitatea reparatiilor si retapitarilor de care aveau nevoie.
Cum se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, puteti accesa sectiunea de lucrari de retapitare si reparatii realizate pentru a va face o prima impresie despre cum lucrez si ce canapele au rezultat dupa procesul de reparare si retapitare a acestora.

In timpul lucrarii se incearca intotdeauna respectarea modelului original. Sunt cazuri cand datorita materialelor sau a conceptului initial sa modificam putin aspectul final al canapelei sau fotoliului, insa nu in aspect general, ci mai degraba punctual, in zone care schimba modelul.
Cel mai frecvent lucru pe care il schimb se refera la cusaturile de pe sezutul canapelelor, mai ales in cazul in care sunt tapitate cu imitatie de piele.
Este cunoscut faptul ca acest tip de material nu rezista foarte mult - de obicei cedeaza cam dupa 2-3 ani de la cumparare. Tinand cont de acest lucru, daca il mai si gaurim prin cusaturi, atunci ii scadem si mai mult rezistenta. Cele mai multe probleme apar prima data exact in aceste zone - cusaturile de pe sezutul canapelelor si fotoliilor.

Anunturi