Sfaturi pentru cum să cumperi cea mai bună canapea de piele


Când vrei să iți cumperi o canapea nouă din piele este momentul de început al unei noi ere... canapeaua va deveni locul preferat de confort și relaxare. Dar decizia poate fi una dificilă. Sunt atât de multe opțiuni pe piață în ultima vreme că este foarte ușor să faci o alegere mai puțin inspirată. Trebuie să te asiguri că noua canapea din piele va fi cea mai bună pe care o poți achiziționa. Câțiva pași în această direcție puteți găsi aici.

Anunturi


Ce tip de piele cauți?

În comerț sunt foarte multe variante de canapele din piele. Unele din ele sunt integral din piele naturală, altele sunt o combinație de piele naturală și imitație de piele iar altele sunt numai din vinilin. Primul pas între alegerea dintre cele trei este diferența de preț. Pielea artificială este mai ieftină, în timp ce pielea naturală este mult mai scumpă. Este important de reținut că fiecare tip de "îmbrăcăminte" are un comportament diferit și o durată de viață diferită. Evident, pielea naturală rezistă mai mult față de imitație dar și costă mult mai mult.
La canapelele din piele naturală intervine și întreținerea acestora. Sunt câteva soluții de îngrijire a pielii în magazinele specializate ce trebuiesc aplicate periodic pe canapelele și fotoliile îmbrăcate cu acest tip de material.

Alege culoarea preferată

Când mergi în magazinele de mobilă în căutarea unei canapele din piele trebuie să te gândești și la culoarea ei, cu ce poți să o asortezi în casă, să se potrivească cu restul mobilierului. Va fi canapeaua piesa centrală a livingului sau se va completa cu restul interiorului?
Culorile canapelelor din piele naturală nu sunt foarte diversificate, astfel va fi dificil de exemplu să găsești o culoare foarte aprinsă. Cu toate acestea, pielea artificială vine într-o mare varietate de culori strălucitoare și neutre. Deci, dacă „cea mai bună canapea din piele” va fi violet, atunci cel mai probabil va fi din imitație de piele.

Stilul canapelei

Mergi pe un stil retro sau clasic? Modern sau antic? Alegerea stilului canapelei va afecta cu adevărat aspectul camerei. Dacă vrei ceva mai clasic, o canapea Chesterfield ar răspunde bine acestei nevoi. Cu spătarul îmbrăcat în "nasturi" ce dau celebrele romburi, aceasta vor fi cea mai bună canapea din piele pentru cineva care caută acea atmosferă clasică.
Dacă nu esti fan al gamei clasic și preferi în schimb un finisaj modern, atunci canapeaua perfectă din piele va avea picioare cromate și linii moderne și poate avea chiar brațe generoase. Cauta atributele pe care le doresti pentru camera ta și apoi alege în mod corespunzător.

Cum stai pe canapea?

Preferi să ai un spătar ferm sau dorești o canapea cu un spătar în care să te poți scufunda pur și simplu? Uită-te la diferitele tipuri de canapele disponibile și vezi care ar fi stilul potrivit tine. Amintește-ți că reclinerele sunt încă o opțiune pentru un spătar plăcut și confortabil. Nu te poți decide? De ce nu faci un tur al magazinelor de mobilă și să alegi din mai multe modele cea mai bună canapea pentru tine?
Sunt multe oferte și promoții la canapele în showroom-urile de mobilă. Poți găsi reduceri la canapele de colț, extensibile, fotolii și chiar tabureți. Orice ai căuta, sigur vei găsi.

canapea din piele naturala

Publicitate