RETAPITARE CANAPELE STIL CLASIC

Modelele de canapele clasice sunt adevarate bijuterii in mobilier.
Aspectul si forma lor deosebita le fac mai valoroase decat canapelele obisnuite din stofa sau din piele, lucratura fiind mult mai migaloasa.
Acest lucru ii da canapelei clasice unicitate si valoare, o retapitare implicand mai multa atentie, o mai mare raspundere din partea tapiterului.
De aceea este mai greu de refacut o astfel de canapea, dar rezultatul final "trezeste la viata" o canapea in stil clasic.

canapea clasica
Retapitarea unei astfel de canapele tip Chesterfield este cu totul altfel fata ce cea a unei canapele obisnuite.
Stilul de lucru este altul si necesita o pricepere si experienta in acest tip de tapiterie. Forma romburilor atat de frumoasa pe un produs final este cu totul alta cand vine vorba de croit si eventual cusut.
Trebuie avute in vedere mai multe marje de material pentru ca la final sa iasa acest emblematic model Chesterfield al unei canapele in stil clasic.
Anunturi

Aici puteti vedea un exemplu de retapitare canapea stil clasic.
Clienta si-a ales o combinatie foarte curajoasa de materiale, iar rezultatul este urmatorul.

retapitare canapea stil clasic


Canapele stil clasic, Chesterfield

Canapelele de stil clasic Chesterfield sunt recunoscute pentru designul lor iconic, care include un cadru din lemn masiv și o tapiserie luxoasă din piele sau material textil, care este strâns tapițată cu nasturi și cusături în relief. Acestea au fost originare din Anglia în secolul al XVIII-lea și au devenit o alegere populară pentru casele aristocraților, iar astăzi continuă să fie preferate de mulți consumatori.

Designul Chesterfield este inspirat de stilul de mobilier popular în acea perioadă, cu o structură elegantă și curbată, și o tapiserie cu aspect sofisticat. Aceste canapele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori și sunt ideale pentru a se potrivi cu un decor clasic sau modern.

Canapelele Chesterfield sunt cunoscute pentru calitatea și durabilitatea lor, datorită construcției lor solide și materialelor de înaltă calitate utilizate în producția lor. Aceste canapele pot fi mai scumpe decât alte opțiuni de mobilier, dar investiția într-un Chesterfield de calitate poate fi o alegere excelentă pe termen lung, datorită durabilității și stilului lor.

În general, canapelele Chesterfield sunt ideale pentru persoanele care apreciază designul clasic și calitatea de înaltă calitate a mobilierului. Acestea pot fi o alegere excelentă pentru orice cameră, de la birou până la living, și pot oferi un accent distinctiv pentru orice decor.

Canapele stil clasic puteti cumpara de la Chesterfield.

Publicitate