RETAPITARE FOTOLII SI SCAUNE

Retapitarea scaunelor le da acestora o noua fata, husa veche si uzata cedand locul unei tapiterii din material nou.
Din pacate nu va pot ajuta si la partea de lemnarie, cum ar fi lacuire, baituit, vopsit. Doar la tapiterie. Pentru partea de lemn va trebui sa apelati la un specialist in acest domeniu, eu nu ma pricep.

fotolii
Sunt multe tipuri de fotolii pe piata, de la unele simple si ieftine la unele mai scumpe dar mai complexe, atat ca design cat si confort.
Totusi materialele din care sunt facute nu rezista atat de mult si de cele mai multe ori, dupa cativa ani au nevoie de o retapitare.
Acest lucru va face din fotoliile Dvs. vechi, unele practic noi. Daca si scheletul de lemn este in regula, atunci sunt ca si noi.
Anunturi

La fel si scaunele. Dupa o folosinta de cativa ani, materialul cedeaza.
Scaunele de sufragerie sunt de multe ori tapitate cu piele naturala sau cu imitatie de piele. Sunt multe modele in magazinele de mobila si le putem gasi in diferite stiluri, de la unele simpliste pana la cele cu design modern, futurist.
Scaunele de bucatarie sunt si ele intr-o multitudine de forme si culori, imbracate de obicei in imitatie de piele, pentru a rezista mai bine la specificul folosirii.
Imitatia nu rezista prea mult timp, si dupa cativa ani trebuie inlocuita.
De multe ori coltarele de bucatarie sunt insotite si de seturi de 2-4 scaune.
Cand apare nevoia de schimbare tapiterie pentru coltarul de bucatarie trebuie sa retapitam si scaunele acestuia cu acelasi material pentru un aspect placut.

Aici vedeti un exemplu de retapitare scaune de bucatarie.
Cum au fost si cum au iesit dupa reconditionare.

retapitare scaune


Retapitarea fotoliilor si scaunelor

Retapitarea fotoliilor și scaunelor poate fi o modalitate excelentă de a-ți actualiza mobilierul și de a-i oferi o nouă viață. Acest proces implică îndepărtarea vechii tapițerii și înlocuirea acesteia cu o tapițerie nouă, care poate fi aleasă într-o varietate de culori și texturi. Retapitarea fotoliilor și scaunelor poate fi o opțiune mai ieftină decât înlocuirea completă a mobilierului și poate fi o modalitate excelentă de a-ți personaliza mobilierul.

Există mai multe tipuri de materiale disponibile pentru retapitarea fotoliilor și scaunelor, inclusiv piele naturală, imitație de piele, microfibră și materiale textile. Acestea pot fi alese în funcție de preferințele individuale și de stilul și scopul mobilierului.

Retapitarea fotoliilor și scaunelor poate fi realizată de un tapiter profesionist, care poate oferi expertiză și cunoștințe în alegerea materialelor potrivite și a tehnicilor de tapițare adecvate. De asemenea, există opțiunea de a retapița singur mobilierul, dar acest lucru necesită cunoștințe și abilități de bază în tapițerie și înțelegerea mecanicii mobilierului.

În general, retapitarea fotoliilor și scaunelor poate fi o modalitate excelentă de a-ți actualiza mobilierul și de a-i oferi un nou aspect și o nouă viață. Cu o gamă largă de materiale și culori disponibile, este ușor să-ți personalizezi mobilierul și să-l faci să se potrivească cu decorul și stilul tău.

Fotolii si scaune puteti cumpara de la Lemet.

Publicitate