Fotolii și scaune

RETAPITARE FOTOLII SI SCAUNE

Retapitarea scaunelor le da acestora o noua fata, husa veche si uzata cedand locul unei tapiterii din material nou.
Din pacate nu va pot ajuta si la partea de lemnarie, cum ar fi lacuire, baituit, vopsit. Doar la tapiterie. Pentru partea de lemn va trebui sa apelati la un specialist in acest domeniu, eu nu ma pricep.

fotolii
Sunt multe tipuri de fotolii pe piata, de la unele simple si ieftine la unele mai scumpe dar mai complexe, atat ca design cat si confort.
Totusi materialele din care sunt facute nu rezista atat de mult si de cele mai multe ori, dupa cativa ani au nevoie de o retapitare.
Acest lucru va face din fotoliile Dvs. vechi, unele practic noi. Daca si scheletul de lemn este in regula, atunci sunt ca si noi.
Anunturi

La fel si scaunele. Dupa o folosinta de cativa ani, materialul cedeaza.
Scaunele de sufragerie sunt de multe ori tapitate cu piele naturala sau cu imitatie de piele. Sunt multe modele in magazinele de mobila si le putem gasi in diferite stiluri, de la unele simpliste pana la cele cu design modern, futurist.
Scaunele de bucatarie sunt si ele intr-o multitudine de forme si culori, imbracate de obicei in imitatie de piele, pentru a rezista mai bine la specificul folosirii.
Imitatia nu rezista prea mult timp, si dupa cativa ani trebuie inlocuita.
De multe ori coltarele de bucatarie sunt insotite si de seturi de 2-4 scaune.
Cand schimbam tapiteria coltarului de bucatarie trebuie sa retapitam si scaunele acestuia cu acelasi material pentru un aspect placut.

Aici vedeti un exemplu de retapitare scaune de bucatarie.
Cum au fost si cum au iesit dupa reconditionare.

retapitare scaune
Fotolii si scaune puteti cumpara de la Lemet.

Anunturi