Coltare de bucatarie

RETAPITARE COLTARE DE BUCATARIE

In multe bucatarii din apartamentele oamenilor gasim pe langa mobilierul obisnuit si coltare de bucatarie, un excelent tip de mobila care se preteaza foarte bine la utilizarea in aceste spatii.
Dar cum de cele mai multe ori spatiul nu este prea generos trebuie sa ne orientam spre un coltar de anumite dimensiuni.
Dupa ce timpul si uzura isi spune cuvantul, mobilierul incepe sa nu mai arate asa de bine ca la atunci cand a fost cumparat.
Tinand cont de dimensiuni si forme, e posibil sa nu mai gasim in magazin acelasi model ca cel vechi, acest lucru facand necesara apelarea la un tapiter din Bucuresti pentru a readuce la viata coltarul de bucatarie.

coltar de bucatarie
De multe ori, pe langa inlocuirea tapiteriei din stofa sau din imitatie de piele este necesara si inlocuirea buretelui de pe sezut.
In timp, acesta se taseaza si nu isi mai revine la forma initiala, ramanand mai subtire. Acest lucru duce la un confort sensibil diminuat.
Lucrarile de retapitare coltare de bucatarie sunt des intalnite in solicitarile primte de la diversi clienti.
Dupa reconditionare, aspectul si confortul sunt redobandite, rezultand un mobilier ca si nou. La vederea rezultatelor finale, clientii se declara multumiti de alegerea facuta.

Aici vedeti un exemplu de retapitare coltar de bucatarie.
Cum a fost inainte si cum a iesit dupa reconditionare.

retapitare coltar de bucatarie
Coltare de bucatarie puteti cumpara de la Tamos.

Cateva lucrari executate de reconditionare coltare bucatarie

Schimbarea stofei unui coltar de bucatarie In acest caz nu a fost vorba de o mobila folosita la bucatarie, ci de una folosita de catre copii, intr-o gradinita.Materialul original s-a deteriorat odata cu trecerea timpului, ajungand intr-o stare care nu mai era foarte eleganta si atunci a fost luata decizia de a-l schimba.Retapitarea coltarului s-a facut tot cu unmaterial textil, de data aceasta alegandu-se unul colorat, vesel, intr-o mai buna concordanta cu specificul locatiei.Dupa demontare...

Schimbarea materialului unui colt de bucatarie Acest coltar de bucatarie a vazut si zile mai bune la viata lui. Dupa folosinta indelungata, materialul s-a deteriorat in asa fel incat nu mai putea fi folosit in continuare.S-a recurs atunci la o retapitare partiala, doar pentru partile afectate. Acestea au fost cele trei sezute si partea de spatar a laturii mari.S-a mai folosit asa o prioada pana cand si acestea s-au murdarit si s-au tocit.Atuci s-a luat decizia de a se schimba imbracamintea cu...

Retapitarea unui coltar de bucatarie din material textil Retapitarea coltarului din aceasta prezentare s-a datorat materialului original care a cedat. Acesta a fost destul de subtire si datorita utilizarii indelungate nu a mai facut fata.Panza cu care a fost acoperit sezutul s-a taiat si ca urmare a fost nevoie de reconditionarea intregului coltar. Pana la urma a fost o decizie benefica.Partea de lemn si de burete nu a suferit nici o modificare, fiind in conditii bune. S-au pastrat in...