RETAPITARE COLTARE DE BUCATARIE

In multe bucatarii din apartamentele oamenilor gasim pe langa mobilierul obisnuit si coltare de bucatarie, un excelent tip de mobila care se preteaza foarte bine la utilizarea in aceste spatii.
Dar cum de cele mai multe ori spatiul nu este prea generos trebuie sa ne orientam spre un coltar de anumite dimensiuni.
Dupa ce timpul si uzura isi spune cuvantul, mobilierul incepe sa nu mai arate asa de bine ca la atunci cand a fost cumparat.
Tinand cont de dimensiuni si forme, e posibil sa nu mai gasim in magazin acelasi model ca cel vechi, acest lucru facand necesara apelarea la un tapiter din Bucuresti pentru a readuce la viata coltarul de bucatarie.

coltar de bucatarie
De multe ori, pe langa inlocuirea tapiteriei din stofa sau din imitatie de piele este necesara si inlocuirea buretelui de pe sezut.
In timp, acesta se taseaza si nu isi mai revine la forma initiala, ramanand mai subtire. Acest lucru duce la un confort sensibil diminuat.
Lucrarile de retapitare coltare de bucatarie sunt des intalnite in solicitarile primte de la diversi clienti.
Dupa reconditionare, aspectul si confortul sunt redobandite, rezultand un mobilier ca si nou. La vederea rezultatelor finale, clientii se declara multumiti de alegerea facuta.
Anunturi

Aici vedeti un exemplu de retapitare coltar de bucatarie.
Cum a fost inainte si cum a iesit dupa reconditionare.

retapitare coltar de bucatarie


Tapitarea coltarelor de bucatarie

Retapitarea colțarelor de bucătărie poate fi o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta mobilierul și de a oferi o nouă viață acestei zone importante a casei tale. Colțarele de bucătărie sunt adesea supuse uzurii zilnice și pot fi înlocuite mai frecvent decât alte piese de mobilier. Cu toate acestea, retapitarea colțarelor poate fi o opțiune mai accesibilă decât achiziționarea unui nou mobilier și poate fi o modalitate excelentă de a-ți personaliza designul interior.

Procesul de retapitare a colțarelor de bucătărie implică îndepărtarea vechii tapițerii și înlocuirea acesteia cu o tapițerie nouă, care poate fi aleasă în funcție de preferințele personale și de stilul decorului. Materialele utilizate pentru retapitarea colțarelor de bucătărie pot varia de la piele naturală și imitație de piele până la materiale textile și microfibră, în funcție de preferințele personale și de stilul decorului.

Retapitarea colțarelor de bucătărie poate fi realizată de un tapiter profesionist, care poate oferi cunoștințe și experiență în alegerea materialelor și a tehnicilor de tapițare adecvate. În general, retapitarea colțarelor de bucătărie poate fi o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta mobilierul și de a-l face să arate nou și modern. Cu o gamă largă de materiale și culori disponibile, este ușor să-ți personalizezi mobilierul și să-l faci să se potrivească cu decorul și stilul tău.

Coltare de bucatarie puteti cumpara de la Tamos.

Publicitate