Paturi

RETAPITARE PATURI SI TABLII DE PAT

Oferim servicii de reconditionare si retapitare paturi si tablii de pat in Bucuresti si imprejurimi.
De cele mai multe ori nu ne gandim prea mult la mobila de dormitor. Stim ca trebuie sa aiba un pat, un dressing sau un dulap si eventual niste noptiere.
Stiind astea, mergem in magazine si cautam cea mai frumoasa si atragatoare mobila. De cele mai multe ori alegem un pat cu ramele si tablia tapitate cu material textil sau cu imitatie de piele.
Sunt si imbracate cu piele naturala dar mult mai putine.

pat
Toate bune si frumoase, mobila este atragatoare si ne place. Totusi, cu trecerea timpului observam ca tapiteria de pe tablia patului a inceput sa se murdareasca, in cazul in care este din stofa. Atunci parca nu ne mai place asa mult.
In cazul tapiteriei din imitatie de piele, de cele mai multe ori incepe sa se cojeasca sau sa crape, devenind un lucru care nu ne mai da pace.
Atunci este cazul sa apelati la un tapiter pentru a reface patul. De cele mai multe ori este nevoie de imbracarea completa deoarece materialul este afectat peste tot. Cea mai vizibila este tablia patului care se deterioreaza din cauza frecarii cu perna sau cu capul. Acest lucru duce la craparea sau scorojirea materialului, singurul lucru care mai poate fi facut fiind retapitarea.

Aici vedeti un exemplu de retapitare pat.
Cum a fost tablia inainte si cum a iesit dupa reconditionare.

retapitare tablie pat
Paturi puteti cumpara de la Kika.

Cateva lucrari executate de reconditionare paturi

Recondionat tablia unui pat cu stofa La aceasta lucrare a fost nevoie sa inlocuiesc fata unei tablii de pat care initial a fost imbracata in imitatie de piele. Aceasta s-a crapat si s-a murdarit in unele locuri datorita frecarii cu perna sau cu capul, devenind inestetica.Noul material a fost ales o stofa datorita rezistentei mai mari a acesteia fata de pielea artificiala.S-a desfacut tapiteria veche si s-a folosit ca model pentru croirea uneia noi, din material nou cumparat.Dupa croit si...

Recondionat tablia unui pat cu stofa Tablia acestui pat a suferit datorita uzurii normale survenita in timp. Stofa originala s-a deteriorat si a devenit inestetica.Solutia a fost retapitarea patului, de aceasta data alegadu-se un alt material, imitatia de piele.Pe langa aspectul mai deosebit pielii ecologice, s-a dorit si o schimbare majora.Ramele patului care au fost initial din PAL simplu, netapitat, au fost imbracate cu acelasi tip de imitatie, devenind astfel mult mai elegante.Procesul de...

Inlocuirea materialului de pe tablia patului Aceasta tablie de pat stil Chesterfield a avut imbracamintea originala din imitatie de piele care s-a stricat in timp. Materialul vechi a inceput sa se cojeasca, aspectul patului nemaifiind unul prea atragator.In acest moment s-a luat decizia de a se schimba tapiteria tabliei, materialul nou fiind tot imitatia de piele. S-a mers pe aceeasi culoare, crem - bej.Pastrarea modelului cu nasturi a fost necesara pentru a nu strica imaginea clasica a...