RETAPITARE PATURI SI TABLII DE PAT

Oferim servicii de reconditionare si retapitare pat si tablii de pat in Bucuresti si imprejurimi.
De cele mai multe ori nu ne gandim prea mult la mobila de dormitor. Stim ca trebuie sa aiba un pat, un dressing sau un dulap si eventual niste noptiere.
Stiind astea, mergem in magazine si cautam cea mai frumoasa si atragatoare mobila. De cele mai multe ori alegem un pat cu ramele si tablia tapitate cu material textil sau cu imitatie de piele.
Sunt si imbracate cu piele naturala dar mult mai putine.

pat
Toate bune si frumoase, mobila este atragatoare si ne place. Totusi, cu trecerea timpului observam ca tapiteria de pe tablia patului a inceput sa se murdareasca, in cazul in care este din stofa. Atunci parca nu ne mai place asa mult.
In cazul tapiteriei din imitatie de piele, de cele mai multe ori incepe sa se cojeasca sau sa crape, devenind un lucru care nu ne mai da pace.
Atunci este cazul sa apelati la un tapiter pentru a reface patul. De cele mai multe ori este nevoie de retapitare pat in totalitate deoarece materialul este afectat peste tot. Cea mai vizibila este tablia patului care se deterioreaza din cauza frecarii cu perna sau cu capul. Acest lucru duce la craparea sau scorojirea materialului, singurul lucru care mai poate fi facut fiind retapitarea.
Anunturi

Aici vedeti un exemplu de retapitare pat din imitatie de piele cu tablia foarte afectata. S-a dat jos imbracamintea veche din vinilin si s-a inlocuit cu una noua din aceeasi imitatie de piele.
Cum a fost tablia inainte si cum a iesit dupa reconditionare.

retapitare tablie pat


Retapitare pat si tablie pat

Retapitarea patului este o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta mobilierul de dormitor și de a oferi o nouă viață patului tău. Patul este o piesă importantă de mobilier în orice dormitor și poate fi supus uzurii zilnice, ceea ce face ca tapițeria să se uzeze și să se deterioreze în timp. Prin retapitarea patului, poți să oferi patului tău un aspect nou, modern și personalizat, care să se potrivească cu stilul și decorul dormitorului tău.

Procesul de retapitare a patului implică îndepărtarea vechii tapițerii și înlocuirea acesteia cu o tapițerie nouă. Materialele utilizate pentru retapitarea patului pot varia de la piele naturală și imitație de piele până la materiale textile și microfibră, în funcție de preferințele personale și de stilul decorului. De asemenea, pot fi alese culori diferite, modele și texturi pentru a personaliza aspectul patului tău.

În general, retapitarea patului poate fi o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta mobilierul de dormitor și de a-l face să arate nou și modern. Este important să alegi materialele potrivite pentru tapițerie și să ai încredere în abilitățile tapiterului pentru a obține un aspect final de calitate. Cu o tapițerie nouă și personalizată, patul tău poate fi transformat într-o piesă de mobilier unică și atrăgătoare care să completeze perfect decorul dormitorului tău.

Paturi puteti cumpara de la XXXLutz.

Publicitate