Retapitare pat

RETAPITARE PATURI SI TABLII DE PAT

Oferim servicii de reconditionare si retapitare pat si tablii de pat in Bucuresti si imprejurimi.
De cele mai multe ori nu ne gandim prea mult la mobila de dormitor. Stim ca trebuie sa aiba un pat, un dressing sau un dulap si eventual niste noptiere.
Stiind astea, mergem in magazine si cautam cea mai frumoasa si atragatoare mobila. De cele mai multe ori alegem un pat cu ramele si tablia tapitate cu material textil sau cu imitatie de piele.
Sunt si imbracate cu piele naturala dar mult mai putine.

pat
Toate bune si frumoase, mobila este atragatoare si ne place. Totusi, cu trecerea timpului observam ca tapiteria de pe tablia patului a inceput sa se murdareasca, in cazul in care este din stofa. Atunci parca nu ne mai place asa mult.
In cazul tapiteriei din imitatie de piele, de cele mai multe ori incepe sa se cojeasca sau sa crape, devenind un lucru care nu ne mai da pace.
Atunci este cazul sa apelati la un tapiter pentru a reface patul. De cele mai multe ori este nevoie de retapitare pat in totalitate deoarece materialul este afectat peste tot. Cea mai vizibila este tablia patului care se deterioreaza din cauza frecarii cu perna sau cu capul. Acest lucru duce la craparea sau scorojirea materialului, singurul lucru care mai poate fi facut fiind retapitarea.
Anunturi

Aici vedeti un exemplu de retapitare pat din imitatie de piele cu tablia foarte afectata. S-a dat jos imbracamintea veche din vinilin si s-a inlocuit cu una noua din aceeasi imitatie de piele.
Cum a fost tablia inainte si cum a iesit dupa reconditionare.

retapitare tablie pat
Paturi puteti cumpara de la Kika.

Anunturi