RETAPITARE CANAPELE EXTENSIBILE


Canapelele extensibile necesita o abordare aparte tinand cont de mecanismele ce intra in constructia lor dar principiul de baza ramane la fel.
Cand se retapiteaza canapele extensibile, partea cea mai dificila o constituie mecanismul de extensie sau balamalele.
Daca sunt probleme la partea de metal, sau la mecanism in general, atunci sunt sanse mari sa nu le pot face nimic. De cele mai multe ori nu am putut rezolva problemele acestora.
In unele cazuri am gasit balamale identice si le-am schimbat, dar e destul de greu, nu se gasesc toate modelele pe care le folosesc cei din fanricile de mobila.

canapea extensibila
Dupa cum am enuntat si la rubrica de retapitare piele sau stofa, pasii de urmat sunt aproape identici:
  • de scot capsele si se desface husa originala de pe scheletul de lemn
  • se foloseste ca model tapiteria veche si se croieste alta noua dinmaterialul nou achizitionat
  • se coase la masina tapiteria noua din piele sau stofa
  • canapeaua se retapiteaza la loc pastrandu-se acelasi model
Anunturi

Aici puteti vedea un exemplu de retapitare canapea extensibila.
Cum era inainte si cum este acum dupa o retapitare completa.

retapitare canapea extensibila


Tapitarea canapelelor extensibile

Canapelele extensibile acel tip de canapea conceput pentru a oferi spațiu suplimentar pentru dormit sau relaxare. Acestea sunt proiectate cu un mecanism de extensie care permite canapelei să se transforme într-un pat sau un loc de dormit confortabil. Acest tip de mobilier poate fi ideal pentru spații mai mici, cum ar fi apartamentele sau camerele de oaspeți, deoarece permite utilizarea spațiului în mod eficient.

Canapelele extensibile pot fi realizate într-o varietate de stiluri și dimensiuni și sunt disponibile într-o gamă largă de culori și materiale. Acestea pot fi achiziționate în mai multe dimensiuni, de la single până la king size, astfel încât pot fi potrivite cu orice spațiu sau nevoie. În plus, unele modele pot include un spațiu de depozitare integrat sub scaun sau sub pat pentru a maximiza utilizarea spațiului. Cand vine vorba de retapitare canapele extensibile, acestea se refac la fel ca cele normale.

Cu toate acestea, trebuie avute în vedere câteva dezavantaje ale canapelelor extensibile. În primul rând, acestea pot fi mai scumpe decât canapelele obișnuite, deoarece includ un mecanism de extensie și alte caracteristici suplimentare. De asemenea, acestea pot fi mai grele decât canapelele obișnuite și pot necesita mai multă forță pentru a fi extinse sau pliate.

În general, canapelele extensibile pot fi o opțiune excelentă pentru a economisi spațiu și a maximiza utilizarea unei camere. Cu toate acestea, trebuie să fie alese cu atenție, ținând cont de dimensiunea, stilul și nevoile individuale pentru a se asigura că se potrivește cu spațiul și că oferă confortul dorit.

Canapele extensibile puteti cumpara de la Rovere.

Publicitate