Servicii de retapitare canapele in Bucuresti si Ilfov


retapitare canapea din piele naturala
In fiecare casa exista cel putin un set format din canapele si fotolii, tapitate cu diferite materiale. Aici putem avea piele naturala, imitatie de piele sau material textil.
Toate bune si frumoase pana in momentul cand observam ca imbracamintea canapelelor incepe sa se deterioreze si apare necesitatea retapitarii acestora. In functie de tipul de material cu care sunt acoperite se disting cateva situatii.
  • La canapelele din piele naturala incep sa apara mici cute in general pe zona de sezut care cu timpul se adancesc pana la momentul cand pielea crapa. De aici pana la o tapiterie rupta nu mai trece mult timp.
  • La cele din vinilin mecanismul de degradare este invers ca la cele din piele naturala, in loc sa se largeasca si sa se intinda, imitatia de piele se intareste si se strange, cedand in primul rand pe cusaturile de pe sezute.
  • La cele imbracate cu stofa, de cele mai multe ori nu rupturile sunt problema ci murdarirea tapiteriei.
Va ganditi care este urmatorul pas si ajungeti la doua situatii: arunc canapeaua si imi iau alta sau incerc sa o reconditionez.
Pentru prima varianta aveti o multime de magazine in care puteti merge sa cautati o canapea si fotolii pentru living, magazine de mobila ce va ofera foarte multe modele.
Daca doriti sa ii mai dati o sansa celei vechi atunci este momentul sa apelati la un tapiter profesionist care se ocupa cu reconditionarea canapelelor si fotoliilor.
Anunturi

Retapitare canapele din piele, imitatie si stofa

Indiferent de tipul de material ales, retapitarea canapelelor are cam aceeasi procedura, si anume:
  • Pasul 1
Se desface tapiteria veche de pe scheletul de lemn

  • Pasul 2
Se desfac toate cusaturile ce compun husa canapelei sau fotoliilor rezultand foarte multe bucati diferite de material

  • Pasul 3
Se croiesc aceste bucati individuale din material nou ales (materialul nou poate fi piele naturala, imitatie sau stofa, nu trebuie sa fie neaparat la fel cu cel original)

  • Pasul 4
Se cos la masina de cusut aceste bucati formandu-se o husa noua dupa acelasi model cu cea veche

  • Pasul 5 - optional, daca situatia o impune
Se remediaza problemele de la schelet, se inlocuiesc buretii daca este nevoie

  • Pasul 6
Se retapiteaza canapeaua pe scheletul de lemn cu tapiteria noua

retapitare canapea din imitatie piele
Dupa ce procesul de retapitare a canapelei s-a terminat, rezultatul este o canapea practic noua, din materialul ales. Aici avem libertatea de a ne alege ce material pentru tapiterie ne place, fie ca vorbim de piele naturala, imitatie de piele sau o gama variata de materiale textile.
In sectiunea "Portofoliu" puteti vedea o parte din lucrarile de retapitare canapele si reconditionare fotolii pe care le-am realizat in Bucuresti si Ilfov (sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Otopeni, Corbeanca, Chitila, Chiajna, Popesti Leordeni, Berceni, etc).

Publicitate