logoBuna ziua/seara! Cred că ați ajuns pe acest site căutând servicii de retapițare sau recondiționare pentru obiectele Dvs de mobilier. Cred că ați ajuns unde trebuie.

Eu sunt Florian Georgescu și activez în domeniul tapițeriei de peste 20 ani. Înainte de a lucra pe cont propriu am lucrat mai mulți ani la o renumită fabrică de mobilă din țară specializată în producția de canapele și fotolii tapițate. Acest fapt m-a ajutat în dobândirea unei experiențe bogate și a adoptării unui stil de lucru conștiincios pe care le folosesc ori de câte ori lucrez. Clienții cărora le-am retapițat canapelele au fost foarte mulțumiți de rezultatul obținut în urma recondiționării.

De fiecare dată încerc să obțin cel mai bun rezultat final pentru fiecare lucrare. Câteodată trebuie făcute anumite operații în plus față de cele estimate inițial la prima evaluare. Dacă după desfacerea tapițeriei se constată defecte ale buretelui sau structurii interioare încerc remedierea lor fie prin înlocuire fie prin reparații, acolo unde este posibil. În funcție de tipul materialului pe care clientul și-l alege, dar și în funcție de modelul canapelei sau fotoliilor, ofer câteva recomandări pentru a avea la final cea mai bună și rezistentă variantă a retapițării.

Imaginile prezentate în secțiunea de "lucrări realizate" sunt doar o parte din multele retapițări pe care le-am executat de-alungul timpului. Vă puteți face o primă impresie accesând această secțiune.

Publicitate