Despre mine

logoBuna ziua/seara!
Cred ca ati ajuns pe acest site cautand servicii de retapitare sau reconditionare pentru obiectele Dvs de mobilier. Cred ca ati ajuns unde trebuie.

Eu sunt Florian Georgescu si activez in domeniul tapiteriei de peste 20 ani.
Inainte de a lucra pe cont propriu am lucrat mai multi ani la o renumita fabrica de mobila din tara specializata in productia de canapele si fotolii tapitate.
Acest fapt m-a ajutat in dobandirea unei experiente bogate si a adoptarii unui stil de lucru constiincios pe care le folosesc ori de cate ori lucrez.
Clientii carora le-am retapitat canapelele au fost foarte multumiti de rezultatul obtinut in urma reconditionarii.

De fiecare data incerc sa obtin cel mai bune rezultat final pentru fiecare lucrare.
Cateodata trebuie facute anumite operatii in plus fata de cele estimate initial la prima evaluare. Daca dupa desfacerea tapiteriei se constata defecte ale buretelui sau structurii interioare incerc remedierea lor fie prin inlocuire fie prin reparatii, acolo unde este posibil.
In functie de tipul materialului pe care clientul si-l alege, dar si in functie de modelul canapelei sau fotoliilor, ofer cateva recomandari pentru a avea la final cea mai buna si rezistenta varianta a retapitarii.

Imaginile prezentate in sectiunea de "lucrari realizate" sunt doar o parte din multele retapitari pe care le-am executat de-alungul timpului.
Va puteti face o prima impresie accesand aceasta sectiune.


Anunturi